Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να δηλώσετε συμμετοχή στο πρόγραμμα εθελοντισμού του 8ου Διεθνούς Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης & δρόμου Υγείας 5.000μ. Οι δηλώσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα εθελοντισμού θα είναι σύντομα διαθέσιμες.

Οι εθελοντές παίζουν έναν ζωτικό ρόλο στην οργάνωσή μας και είμαστε σε διαρκή αναζήτηση για νέα μέλη της ομάδας μας. Επιδιώκουμε εθελοντές που είναι υπεύθυνοι, αφοσιωμένοι, και που πραγματικά θέλουν να κάνουν τη διαφορά ώστε φέτος η διοργάνωση μας να στεφτεί με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία.

Οι εθελοντικές ομάδες μπορούν να επικοινωνήσουν με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλ. 2310.200360

Για να δηλώσετε συμμετοχή ως εθελοντής παρακαλώ πατήστε εδώ.

Οι αιτήσεις των εθελοντών θα γίνονται δεκτές έως 30 Σεπτεμβρίου 2019.

Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας!


Για οποιαδήποτε πληροφορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε  στο τηλ: 2310200360
Υπεύθυνες Εθελοντισμού: Χριστοπούλου Ιωάννα και Παπαγεωργίου Βικτώρια, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γραφείο Ημιμαραθωνίου, Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο, Θεσσαλονίκη, 54638
τηλ: 2310200360,  email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.